המשפט שחוזר בכל פעם שאני מצלם
מנות של שפים או מנות של מסעדות שונות הוא:
"מתי למצלמה שלך יהיה אפשרות להעביר גם את הריחות והטעמים?"
למה השאלה הזו חוזרת שוב ושוב?
פשוט בעזרת העדשה שלי אני מצליח להעביר את חווית המנה
והצופים בתמונות פשוט מצליחים לחוות טעם וריח,
רק לפי המראה של המנה ובדרך כלל זה המשפט שחוזר על עצמו:
"אלכס מה יהיה איתך, עשית אותי רעב/ה!"
הבוקר אני רוצה לחשוף בפניכם כמה סודות,
שיעזרו לכם להפוך את צילומי המנות שלכם למגרים ומעוררי תאבון!
יש להתחיל מתאורה טובה.
השתדלו לצלם באור יום ואפשרו לאור טבעי להיכנס מהחלון.
(רצוי שהאור יכנס מהצד ולא ישירות מול האוכל).
בשביל להימנע מצל בצידה השני של המנה,
נהוג להשתמש בנייר לבן או בנייר כסף שנותן "קונטרה"
לצללים ומאיר על המנה בצורה שווה.
חשוב לשחק עם זוויות שונות ונכונות.
בדקו מאיזה כיוון המנה שלכם נראית הכי טוב.
לא כל זווית מחמיא למנה, ולכן חשוב לגוון ולנסות כמה שיותר אפשרויות.
אני מקווה שעוררתי את הסקרנות שלכם.
בימים אלה אני עובד על סדנת צילום אוכל משולב עם חוויה קולינרית
בו תוכלו גם ללמוד לצלם בצורה אפקטיבית את מנות שנכין בחוויה עצמה .
לפרטים נוספים ולהרשמה דברו איתי
וכמובן לקבלת ייעוץ אישי ותיאום צילומים מקצועיים
שישדרגו את העסק שלכם!
054-4548338.
@צלם אוכל ופרסום –