פאר שזיפים FAR BRETON

6 מנות
זמן ההכנה: 15 דקות
זמן אפיה: 50 דקות
מצרכים:
250 גר' קמח
150 גר' סוכר
1 סוכר וניל
4 ביצים
1 ליטר חלב
100 גר שזיפים מיובשים ללא גלעין
1 שוט רום
אופן ההכנה:
לילה קודם שמים בקערה מים פושרים וקצת רום ומשרים בהם את השזיפים המיובשים. בבוקר מסננים ושומרים בצד.
מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
מערבבים בקערה יחד את הקמח, הסוכר וסוכר הוניל. מוסיפים את הביצים אחת אחר השנייה תוך ערבוב. מתחילים להוסיף בהדרגה את החלב עד קבלת בלילה חלקה. מוסיפים את הרום.
משמנים היטב (חמאה) ומקמחים קלות תבנית. בתחתית מסדרים את השזיפים ומעל שופכים את הבלילה. אופים במשך חמישים דקות. כדי לבדוק עם העוגה מוכנה לאחר חמישים דקות יש לדקור את העוגה עם סכין. עם להב הסכין יבש סימן שהעוגה מוכנה ואם לא, יש להחזיר את העוגה לעוד מספר דקות .

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 106
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
פרסומות
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן