מהם ארבעת הסגנונות המומלצים לצילומי אוכל ?

קינוח קצפת ודובדבן

היום אני רוצה לדבר על ארבעת סגנונות צילום המומלצים ביותר עבורכם

אם אתם שפים, בעלי מסעדות, קונדיטורים או לכל מי שיש לו קשר לתחום המזון.

ושגם אני ממליץ עליהם בחום.

ארבעת הסגנונות הם:

      1.כפרי אוטנטי – נצלם בשילוב רקעים מעץ, סלסלות פיקניק, קרשי חיתוך בגדלים שונים,

כלים מנחושת, כלי הגשה בסיגנון וינטג' .נוסיף פרחים ושקי יוטה.

  1. מינימליסטי – זהו העיצוב הקלאסי והוא גם נקי מאוד בדרך כלל משתממשים ברקעים חלקים

בלי תוספת פריטים מיותרים כל זאת כדי להדגיש ולהבליט את המנה.

  1. דארק – זהו סגנון כהה, חשוך, משתמשים ברקעים בצבעים כהים

(גוונים של חומים, שחורים או אפורים כהים). משתמשים במשחקי אור וצל, אלמנטים של עשן

כל זאת כדי לגרום לאווירה מסתורית. זהו סגנון שרבים משתמשים ב Halloween.

  1. לייט – זהו סגנון הפוך מסגנון דארק משתממשים ברקעים בהירים,

משתמשים במחזירי אור כדי לטשטש את הצללים, מחייב גם להיות מואר מאוד.

לקבלת ייעוץ והתאמת הסגנון המדוייק לכם!

צרו קשר איתי0544548338 –

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 125
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
מודעת פרסום של שי מזרחי - מלחמות ה- AI
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן