קממבר אפוי בתנור עם פסטו וסלסת עגבניות

ל – 6 סועדים
זמן הכנה: 15 דקות
זמן בישול: 10 דקות
רכיבים

3 – קממבר במשקל 125 גר'.

עגבניות שרי מיובשות בשמן זית.

לפסטו:
כוס עלי בזיליקום.
3 שיני שום קטנות.
2 כפות צנוברים.
שמן זית.

לסלסת העגבניות:
4 עגבניות קלופות ,נקיות מגרעינים וחתוכות לקוביות קטנות.
חתיכת פלפל חריף קצוץ.
3 שיני שום קצוצות.
1 גביע יוגורט עזים.
מלח ,פלפל – לפי הטעם.
שמן זית. כף פטרוזיליה קצוצה.

אופן הכנה:
חוצים את הקממבר לשניים ומסדרים בתבנית כשהקליפה כלפי מטה.
מערבבים את חומרי הפסטו במעבד מזון עד לקבלת משחה חלקה. יוצקים מן הפסטו על כל כיכר גבינה ומעטרים עם עגבניות מיובשות.
מחממים תנור ל- 180 מעלות. כשהתנור חם מכניסים את הגבינות לתנור למשך 10 דקות או לחילופין עד שהגבינה מותכת.
בינתיים מערבבים את כל חומרי הסלסה .
מסדרים על צלחת.
בתיאבון

 

טיפ: ניתן להוסיף לכל סלט צנוברים שהושחמו במחבת יבש עם טיפה כורכום וקצת סוכר

קממבר אפוי1

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 106
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
פרסומות
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן