בלינצ'ס מלוחים מוקרמים

חומרים:
להכנת הבלינצ'ס:
2 ביצים
2 חלמונים
קורט מלח
1 כוס בירה
1 כוס קמח
1כף  קורנפלור
1 כף שמנת
30 גר' חמאה
להכנת המלית:
1 גביע גבינה קוטג'  9%
150 גר' גבינה בולגרית
200 גר' גבינה צהובה מגורדת
200 גר' גבינה קשקבל מגורדת
2 ביצים
פלפל
מלח
לרוטב העגבניות
4 עגבניות גדולות חתוכות לקוביות גדולות
בזיליקום
2 בצלים  (אדום ורגיל) קצוצים דק
שמן זית
8 שיני שום
עשבי פרובנס
מלח פלפל
סוכר
קופסא רסק עגבניות
שמנת
רוטב בשמל:
50 גר חמאה
2 כפות קמח
חלב
מלח
פלפל
אגוז מוסקט
שמנת
עצבי פרובנס
מלח גס
להקרמה
200 גר מוצרלה ועוד 100 גר' פרמזן
אופן ההכנה:
לרוטב עגבניות:
לשים בבלנדר את העגבניות,הבזיליקום  ואת השום ולטחון .
במקביל לטגן בשמן זית את הבצלים .כשהם זהובים להוסיף את הרוטב העגבניות,להביא לרתיחה .להוסיף את הרסק,העשבי פרובנס,הסוכר ,פלפל ומלח .
להוסיף מים ולבשל על אש קטנה כ 20 דקות
להוסיף את השמנת .
לרוטב בשמל:
ממיסים בסיר את החמאה ומחוץ לאש מוסיפים את הקמח ומערבבים .תוך כדי ערבוב מוסיפים את החלב .מבשלים על אש נמוכה עד הסמכה .ממליחים,מפלפלים ומוסיפים אגוז מוסקט .ולבסוף שמנת.
לבלינצ'ס:
להמס את החמאה. לטרוף את הביצים  ולהוסיפן לבירה. לערבב היטב ולהוסיף את החמאה,השמנת,המלח, הקמח והקורנפלור. לערבב עד שאין גושים, רצוי במיקסר להניח כ שעה במקרר. לחמם מחבת לקרפים. לשמן קצת ,לצקת מעט מהתערובת ,לסובב המחבת כדי שהחומר יתפזר באופן שווה .לטגן כחצי דקה מכל צד . לסנן.
לבצק לא חלבי אפשר להשתמש ב: 1 ביצה,1 כוס מים,1 כוס קמח ו2 כפות שמן.
למלית:
לפורר את הגבינה הבולגרית. לטרוף בקערה את  הביצים. להוסיף את כל מרכיבי המלית ולערבב היטב.
לוקחים עלה  בלינצ'ס מניחים כף מלית ואז מקפלים את החלק התחתון כלפי פנים ואת שני הכפיים גם וגלגלים .
להניח את הבלינצ'סים בתבנית חסינת אש משומנת היטב. מעל שופכים  רוטב עגבניות או רוטב  בשמל. לפזר מעל את הגבינות להקרמה.להכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ולאפות עד שהגבינות מזהיבות ונוצרות בועות מעל.
בתאבון !!!
בלינצ'סים

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 106
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
פרסומות
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן