בטבע שלנו

החודש הראשון של שנת 2018 כבר פה ואני מנצלת אותו להזמין אותכם לפעם הראשונה של חוויה מיוחדת: לשחק וליצור באוכל! גם אם לחלק מאיתנו זה לא הפעם הראשונה, בואו נסתכל על זה מחדש.
כן, כולנו גדלנו על "אסור לשחק באוכל" ואני מאמינה שבימינו, לילדינו שיגדלו לבנות את תרבות העתיד, יצירתיות וחדשנות, מקוריות ויחודיות הם תכונות יותר נחוצות מאי-פעם.
הדרך הכי זמינה, הכי מהירה והכי פחות יקרה ליצור, זה באוכל. אז בואו ניתן לילדים להנות מכל העולמות: גם לאכול, גם ליצור, גם לחדש וגם ללמוד לקח יקר מאוד: גם אם לא נאהב את התוצאה, וגם אם יש סיכוי שלא נצליח, חשוב מאוד לנסות ולעשות.
אני מתכוונת לסידור האוכל בצלחת בצורה משעשעת, לשימוש בירקות ופירות צבעוניים לקישוט האוכל, לתעוזה ואומץ בבחירת מאכלים, תבשילים ומרכיבים.
ט"ו בשבט, שחל השנה בסוף חודש ינואר, הוא הזדמנות מעולה לעצב באוכל צבעוני בעל צורות מרובות.
פרויקט: עיצוב ויצירה באוכל
טכניקה: דימיון חופשי
חומרים:
• צימוקים, חמוציות, אננס מסוכר, תמרים, רצועות פפאיה מסוכרת, משמשים מיובשים
• אגזי מלך, שקדים, אגוזי קשיו, אגוזי פקן
• ירקות ופירות טריים, מקולפים וחתוכים
אופן העבודה:
• בוחרים משטח עבודה מתאים לעיצוב שתכננו (צלחת, קרש, מפית נקיה)
• מסדרים את החלקים שבחרנו בצורה שעיצבנו. אם לא ניראה בדיוק כפי שדימיינו, משנים
• מצלמים, נהנים ואוכלים במידה, קצת מכל דבר ?
למאמר המורחב: ]כאן בא הקישור למאמר המורחב, באתר של העיתון]
אירינה דלח – מדריכה למלאכות יד
054-7512730; [email protected]
RedCat אומנות החרוז – סדנאות וערכות יצירה
https://www.bizmakebiz.co.il/Home/Products/

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 106
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
פרסומות
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן