קינוחים

קרם שוקולד מיוחד לפסח
כללי

קרם שוקולד מיוחד לפסח

4 מנות זמן הכנה: 20 דקות + 3 שעות קירור זמן בישול: 20 דקות מצרכים: 200 גר' שוקולד מריר (72%)

קרא עוד ←
טורט חורפי עם משמשים, שזיפים, בננות ואננס
כללי

טורט חורפי עם משמשים, שזיפים, בננות ואננס

11 מנות תבנית 28 ס"מ מתפרקת זמן הכנה: 45 דקות זמן אפיה: שעה מצרכים: לבצק: 250 גר' קמח 125 גר'

קרא עוד ←
קרפ סוזט של יהודית
כללי

קרפ סוזט של יהודית

8 מנות זמן הכנה: 20 דקות זמן בישול: 30 דקות מצרכים: 250 גר' קמח 500 מ"ל חלב 3 ביצים 3

קרא עוד ←
טארט עם מילוי קרם שקדים – galette des rois
כללי

טארט עם מילוי קרם שקדים – galette des rois

מקור העוגה הוא בחג יום שלושת המלכים (חג ההתגלות). ביום הזה נהגו לאפות עוגה ולטמון בו גרעין פול ואז להכתיר

קרא עוד ←
סופגניות צרפתיות
כללי

סופגניות צרפתיות

16 מנות זמן הכנה: 20 דקות זמן ההתפחה: 3 שעות זמן אפיה: שעה וחצי מצרכים: 300 גר' קמח 75 גר'

קרא עוד ←
לביבת תפוח עץ
כללי

לביבת תפוח עץ

4 מנות זמן הכנה: 20 דקות זמן אפיה: 20 דקות מצרכים: לבצק: 150 גר' קמח תפוחי אדמה 150 גר' קמח

קרא עוד ←
טארט אגסים עם קרמבל ושוקולד
כללי

טארט אגסים עם קרמבל ושוקולד

6 מנות זמן הכנה: 30 דקות זמן אפיה: 25 דקות מצרכים: 1 קג' אגסים 150 גר' סוכר חום 2 כפיות

קרא עוד ←
טארט שזיפים
כללי

טארט שזיפים

8 מנות זמן הכנה: שעה + 50 דקות קירור במקרר זמן אפיה: שעה אחת כולל מצרכים: 250 גר' קמח לבן

קרא עוד ←
אפרסקים נוסח מלבה
כללי

אפרסקים נוסח מלבה

6 מנות זמן הכנה: 15 דקות זמן בישול: 5 דקות מצרכים: 6 אפרסקים 150 גר' סוכר 1/2 ליטר מים 50

קרא עוד ←
פאי משמישים וגבינה לבנה
כללי

פאי משמישים וגבינה לבנה

8 מנות זמן ההכנה: 10 דקות זמן אפיה: 35 דקות מצרכים: בצק פריך (המתכון בנפרד) 90 גר' חמאה 7-9 משמשים

קרא עוד ←