קממבר אפוי בתנור עם פסטו וסלסת עגבניות

קממבר אפוי

ל – 6 סועדים
זמן הכנה: 15 דקות
זמן בישול: 10 דקות
רכיבים

3 – קממבר במשקל 125 גר'.

עגבניות שרי מיובשות בשמן זית.

לפסטו:
כוס עלי בזיליקום.
3 שיני שום קטנות.
2 כפות צנוברים.
שמן זית.

לסלסת העגבניות:
4 עגבניות קלופות ,נקיות מגרעינים וחתוכות לקוביות קטנות.
חתיכת פלפל חריף קצוץ.
3 שיני שום קצוצות.
1 גביע יוגורט עזים.
מלח ,פלפל – לפי הטעם.
שמן זית. כף פטרוזיליה קצוצה.

אופן הכנה:
חוצים את הקממבר לשניים ומסדרים בתבנית כשהקליפה כלפי מטה.
מערבבים את חומרי הפסטו במעבד מזון עד לקבלת משחה חלקה. יוצקים מן הפסטו על כל כיכר גבינה ומעטרים עם עגבניות מיובשות.
מחממים תנור ל- 180 מעלות. כשהתנור חם מכניסים את הגבינות לתנור למשך 10 דקות או לחילופין עד שהגבינה מותכת.
בינתיים מערבבים את כל חומרי הסלסה .
מסדרים על צלחת.
בתיאבון

 

טיפ: ניתן להוסיף לכל סלט צנוברים שהושחמו במחבת יבש עם טיפה כורכום וקצת סוכר

קממבר אפוי1

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 126
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
מודעת פרסום של שי מזרחי - מלחמות ה- AI
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן