תבשילים ותוספות

כרובי ניצנים מוקפצים
כללי

כרובי ניצנים מוקפצים

4 מנות זמן ההכנה: 10 דקות זמן בישול: 15 דקות מצרכים: 500 גר' כרוב ניצנים 40 גר' חמאה/ 2 כפות

קרא עוד ←
תבשיל כרוב כבוש (choucroute  alsacienne)
כללי

תבשיל כרוב כבוש (choucroute alsacienne)

6 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן בישול: שעתיים וחצי מצרכים: 1 ק"ג כרוב כבוש 12 תפוחי אדמה בינוניים מקולפים

קרא עוד ←
קישואים ממולאים עם טונה
כללי

קישואים ממולאים עם טונה

4 מנות זמן ההכנה: חצי שעה זמן האפיה: 40 דקות מצרכים: 4 קישואים עגולים 2 ביצים 1 קופסא של טונה

קרא עוד ←
ממולאים נוסח יהודית
כללי

ממולאים נוסח יהודית

זמן הכנה: כ – 45 דקות זמן בישול: כ – שעתיים וחצי   מצרכים:  6 קישואים עגולים 1 כרוב לבן

קרא עוד ←
כבדי עוף לצד מישמשים מקורמלים
כללי

כבדי עוף לצד מישמשים מקורמלים

4 מנות זמן ההכנה: חצי שעה זמן בישול: חצי שעה מצרכים: 600 גר' כבדי עוף 12 מישמשים לא בשלים 4

קרא עוד ←
קדירת  חורף
כללי

קדירת חורף

4 מנות זמן ההכנה : 15 דקות זמן בישול: אם משתמשים בסיר לחץ מבשלים כשעה ורבע ואם בסיר רגיל  כשעתיים

קרא עוד ←
פירה בשני צבעים
כללי

פירה בשני צבעים

6 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן בישול: חצי שעה מצרכים: לפירה תפוחי אדמה: 5 תפוחי אדמה (דזירה או גורמה)

קרא עוד ←
תבשיל של טלה אביבי
כללי

תבשיל של טלה אביבי

6 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן בישול: שעה ורבע מצרכים: 1,2 קג' בשר טלה חתוך לקוביות 2 לימונים פרוסים

קרא עוד ←
קדרת של בקר בבירה
כללי

קדרת של בקר בבירה

6 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן בישול: שעתיים ורבע מצרכים: 1 קג' בשר בקר (המתאים לגולש) חתוך לקוביות 250

קרא עוד ←
תבשיל של תפוחי אדמה וערמונים
כללי

תבשיל של תפוחי אדמה וערמונים

4 מנות מנה מאזור של אוברן (Auvergne) .מנה חורפית ומאוד מנחמת. אפשר להגיש לצד סלט חסה. זמן ההכנה: 30 דקות

קרא עוד ←